1992 óta foglalkozom hegymászással, melynek számos ágában (sportmászás, nagyfalmászás, alpesi mászás, jégmászás, mesterséges mászás, síalpinizmus, expedíciós mászás) találtam meg a szépséget és a kihívást egyaránt.
A kezdetektől az  expedíciózás vált fő tevékenységemmé, melynek tiszta, sportos stílusát vallom magaménak, azaz elkötelezett híve vagyok a magashegyi teherhordó és az oxigénpalack nélküli mászásnak. Az ehhez szükséges állóképességet főként hosszútávú hegyi futásokkal (50-100 km) és kerékpározással tartom fenn. Ezen versenyeken rendszerint jól teljesítek, némelyiknek csúcstartója is vagyok. Rendszeresen sítúrázom, síelek le magas hegycsúcsokról, 2009-ben 1. Helyezést értem el a Magyar Síalpin Rallyn.
Több mint egy évtizede foglalkozom hegyivezetéssel, oktatással, vizsgáztatással.
Vezetőségi tagja vagyok hazánk legnagyobb hegymászó egyesületének, az FTSK Excelsior Se-nek, valamint a Magyar Hegymászóoktatók Kamarájának vizsgabiztosa.
Alapítótagja vagyok (Erőss Zsolttal és Kollár Lajossal) a Magyarok a világ nyolcezresein expedíciós sorozatnak (himalajaexpedicio.hu).